Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

#48065 Bekkers Advies | Linda Dammann | tot 05-06-2020

Expositie Linda Damman bij Bekkers Advies

Linda Damman uit Maaseik exposeert haar serene schilderijen in het kantoor van Bekkers Advies in Sint-Oedenrode. In het rustieke pand aan de Borchmolendijk zijn de schilderijen van de succesvolle en veelzijdige Belgische kunstenares te zien tot 5 juni 2020.

Linda is geboren en getogen in Haarlem maar woont en werkt al sinds 1995 in Maaseik. Ze heeft zich ontwikkeld in diverse stijlen waarbij ze vooral gebruik maakt van aardetinten. De natuurlijke kleuren worden met zorg en aandacht verwerkt in haar abstracte werken. Haar voorkeur gaat uit naar acrylverf in combinatie met diverse materialen die ze verwerkt op doek en op houten panelen. Door deze combinatie ontstaat er diepte in haar werk. Zelf zegt ze dat ze door de variatie van licht en donker probeert het licht te laten zien in alles om je heen. ‘Er is altijd een lichtpunt, zie het positieve, wees blij met de kleine dingen, een mooie wolk of een zonnige dag. Geluk zit in kleine dingen. Geef je ogen de tijd en de rust om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken’ zegt de goedlachse Linda tegen eigenaresse Lucy Bax en secretaresse Marieke van Acht tijdens het inhangen.

Beide dames zijn ervan overtuigd dat er weer leuke reacties gaan komen van de bezoekers van het kantoor. 

Deze expositie kan helaas tot onbepaalde tijd niet worden bezocht in verband met de gezondheidsrichtlijnen in het kader van het Coronavirus.

 

Samenvatting:

Tot 5 juni 2020 (tijdens kantooruren)

Borchmolendijk 24, 5492 AK Sint-Oedenrode

 

Voor nadere informatie

HavemanKunst | Ina Haveman | 06-23231386 | info@havemankunst.nl

 

Bekijk de tentoongestelde werken