Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Instituut Verbeeten | Liesbeth Oudshoorn | #48041

 

Instituut Verbeeten toont kleurrijke voorjaarsexpositie 

Vanaf 20 maart zijn de zeer kleurrijke schilderijen van Liesbeth Oudshoorn uit Ossendrecht te zien bij Instituut Verbeeten. Liesbeth schildert abstract/figuratief en in haar werken zijn Afrikaanse stijlen te herkennen.

Liesbeth is van oorsprong zelfstandig interim manager en werd jaren geleden geconfronteerd met de vraag wat ze het liefst zou doen. Schilderen was reeds lange tijd haar hobby en vanaf dat moment heeft ze besloten het professioneel aan te pakken. Een grote stap op haar 56e waarbij ze sterk vertrouwde op haar ervaring als ondernemer. Ze schildert zowel voor particulieren als het bedrijfsleven, voor relatiegeschenken, in series, voor goede doelen en in opdracht. Ook neemt ze regelmatig deel aan exposities in de Verenigde Staten, Brazilië en Italië.

‘Ik heb na het volgen van de noodzakelijke opleidingen mijn eigen stijl ontwikkeld en ik leer nog elke dag door te doen, te lezen, te kijken, te praten en door contacten met collega kunstenaars’, vertelt ze tijdens het inhangen van de expositie. Met de opbrengst van verkopen ondersteunt ze enkele goede doelen in Afrika. Ze hoopt door bij Verbeeten enkele werken te verkopen ook het Verbeeten Fonds een donatie te kunnen schenken. ‘Mijn schilderijen vertalen mijn dromen’, zegt ze.

Wederom de moeite om een wandeling door de gangen en kamers te maken en de expositie te bekijken. Het kan niet missen met al die kleuren.

 

Tot 17 september 2019 Instituut Verbeeten, Deutersestraat 2b, ‘s-Hertogenbosch 

 

Bekijk de tentoongestelde werken