Gert-Jan Schellekens

Gert-Jan Schellekens

NAAR GALERIE


Na het volgen van diverse technische opleidingen bleek dat een baan in de techniek toch niet de juiste keuze was. Het gaf geen voldoening en ik besloot het over een andere boeg te gooien. Ik zocht naar een manier om mijn creativiteit naar buiten te brengen en begon zelf met het verwerken van olieverf op doek. Alles wat ik in het dagelijks leven beleefde en wat ik in mezelf voelde verwerkte in mijn werk. Dit leverde de meest extravagante figuren en abstracte werken op.

In 2010 kreeg ik een prachtige kans om mijn werk te exposeren en ik greep deze met beide handen aan. Ik kon op deze manier mijn werk aan de wereld tonen, het was een daverend succes en dit smaakte naar meer.
Om mijn schilderwerk te verbeteren besloot ik in 2011 mij aan te melden bij “Het Bossche Palet “. Bij deze schildervereniging leerde ik, onder professionele begeleiding van academische docenten, het opzetten en kijken naar een object of persoon.
Ik specialiseerde mezelf in portret- en modeltekenen. Goed kijken, studies maken en uitwerken.

De jaren daarna ontwikkelde ik mezelf enorm. Ik vind het heerlijk om te schilderen of tekenen en het geeft mij geweldig veel voldoening als het werk klaar is en het begint te leven. 


 

NAAR GALERIE 

Met vriendelijke groet,
Gert-Jan