Trudie Appelman

Trudie Appelman

NAAR GALERIE


M'n hele leven ben ik al bezig met schilderen en tekenen. Met veel kleur in mn werk, en dat is nog steeds zo. Na-tekenen deed ik jaren geleden vooral. Onderwerpen uit de natuur, portretten, naakten etc. En ineens was de motivatie op, ik wilde dat niet meer. Maar wat nu....?

Ik ben gaan onderzoeken, op verschillende manieren. Allerlei materialen door elkaar, en mijn grenzen overschrijden. Af en toe n lastig proces maar ik was blij, dit was wat ik wilde. Wat n ontdekkingen en verrassingen!

Het werk dat ik nu maak is vaak gelaagd, met allerlei materialen. Maar meestal met n basis van acryl in diverse kleuren. Van daaruit laat ik me verrassen. Ook voor wat ieder weer in n schilderij ziet. Door de werking van kleuren en allerlei materialen op elkaar; het onverwachte laten gebeuren. Het spirituele komt ook geregeld naar boven in m’n werk.

Al m’n werken zijn daarom uniek. Ik kan het nooit meer overdoen. Of hetzelfde na maken.
Vaak kan ik ook niet eens navertellen hoe ik het gedaan heb ...
In mijn lessen begeleid ik anderen daar ook bij. Weer vreugde krijgen in het creatief bezig zijn.
Net als dat bij mezelf is gegaan. Een mooie ontdekkingsreis, die nooit stopt, dat is zeker!! 

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Geen probleem. Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl .

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn galerie. Heeft u interesse of wensen, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.


 

 NAAR GALERIE

 

Met vriendelijke groet,
Trudie