Ans Pullens

Ans Pullens

De ambachtelijke kunstopleiding mozaïek heb ik gevolgd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Wilrijk-Antwerpen, onder de bezielende leiding van Meester Mozaïst Gino Tondat. Tevens heb ik deelgenomen aan een aantal workshops van Marco Mezanotta en volgde een cursus aan de Internationale Scuola Mosaïcisti Del Friuli te Spilimbergo Italië, onder leiding van Carolina Zanelli.

Na het leren werken met marmer en Venetiaans glas (smalti) volgens de eeuwenoude techniek experimenteer ik nu met verschillende ondergronden en combinaties van materialen.
Met het volgen de opleiding Keramiek aan de Academie voor Schone Kunsten, blijf ik mijn vakkennis en creativiteit vergroten en blijf ik in staat verrassende sculpturen, portretten en decoraties voor wanden en vloeren te maken.


Wat mij boeit zijn de diverse stijlen en het gebruik van verschillende materialen van het mozaïek. De toepasbaarheid als kunstvorm is zo divers dat het blijft uitnodigen tot nieuwe ideeën. Groepswerk waaraan ik heb meegewerkt zijn;
• Een Haiku mozaïek in marmer samen met ‘atelier Tondat’ en ‘Pro Mosaico International’ te zien op de Bist in Wildrijk België
• De mozaïekvloer in het Hoofdkantoor van ZLTO in ’s-Hertogenbosch en de
• Restauratie van een van de oude mozaïekvloeren in Villanella te Antwerpen.

De beslissing van aankoop van een kunstwerk is lastig te nemen als u het alleen op de website ziet. Daarom kunt u altijd een afspraak maken om het te bekijken en desgewenst eventueel in uw woning of bedrijf plaatsen voordat u tot aankoop overgaat. Mocht u vragen hebben of u wilt mijn werk persoonlijk bezichtigen reageer dan gerust via deze link.

Voor nu wens ik u veel kijkplezier in mijn galerie 'Voor aan de muur' en mijn galerie 'Nog meer moois' hier bij HavemanKunst.

Met vriendelijke groet,
Ans