Martouche! | Martin Melis

Martin Melis | Martouche

NAAR MIJN GALERIE

Martouche! maakt esthetische digitale kunst in een beperkte oplage van 50 stuks. Muziek vormt een belangrijke inspiratiebron voor mijn werk. Dat komt tot uiting in de dynamiek van het werk en in de titels. Het werk is herkenbaar aan de boeiende, dynamische vormen en sprankelende kleuren en veel diepte en beweging. De kleuren spatten hierbij van het doek! Van dichtbij zie je abstracte, mozaïek-achtige elementen maar van wat meer afstand verdwijnt de abstractie en ontstaan er herkenbare vormen. Soms zijn dit menselijke elementen als een oog dat naar je lijkt te knipogen of de sensuele fluisterende lippen van een vrouw. In andere werken is er herkenning van natuur-elementen als aarde, water, vuur, bloemen, planten of dieren.
Door de digitale techniek is het mogelijk om op diverse formaten en materialen een kunstwerk te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om kleuren naar wens aan te passen. Het formaat ervan is letterlijk onbeperkt. De materialen variëren van giclée print op canvas - met of zonder baklijst - tot en met dibond voorzien van gepolijst acrylglas. De prints zijn van zeer hoge kwaliteit als giclée uitgevoerd en opgebouwd met maar liefst 12 pigment basiskleuren en kennen een levenslange garantie op kleurechtheid. Heel speciaal is de mogelijkheid om het werk met échte diepte te printen. Er ontstaat diepte in de vorm van een relief door het aanbrengen van honderden printlagen. Daarmee wordt het werk nóg unieker en exclusiever.


 

Als uw interesse is gewekt dan maak ik graag met u een afspraak om uw wensen te bespreken. Ik hoor graag van u via info@havemankunst.nl.

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn kunstwerken. Heeft u interesse of wensen tav een bepaalde afmeting, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.

Met vriendelijke groet,
Martin