Linda Dammann

Linda Dammann

Mijn naam is Linda Dammann, ik ben geboren in Haarlem en woon al sinds 1995 met veel plezier in Maaseik, België. Ik heb het schilderen 'ontdekt´in 2006. Het sprak me direct aan en nog altijd als ik begin te schilderen verlies ik alle gevoel voor tijd. In de loop van de jaren heb ik me ontwikkeld in diverse stijlen. Mijn werken zijn altijd in evenwicht mede dankzij het gebruik van natuurlijke kleuren. Omdat aardetinten een rustgevende uitstraling hebben, spelen die een belangrijke rol in mijn werk. Ook deze rustige tinten verwerk ik met zorg en aandacht in mijn werken met abstracte afbeeldingen en in mijn doeken met verwerkingen van diverse (borst)beelden.

Mijn voorkeur gaat uit naar acrylverf in combinatie met diverse materialen zodat er diepte ontstaat in mijn werk.

Naast het schilderen op doek, illustreer ik ook boeken. Samen met mijn zus heb ik Meisje Eigenwijsje op de markt gebracht. Inmiddels bestaan er twee titels in een reeks voorleesboeken en verhalen over Meisje Eigenwijsje voor peuters en kleuters. 

Ik ben dus van meerdere markten thuis. Voorlopig ben ik benieuwd naar uw reactie op mijn schilderijen. Klik hier om mijn werk te zien.  

Met vriendelijke groet,
Linda