Cora van den Berg

Cora van den Berg

NAAR GALERIE


 

Mijn naam is Cora van den Berg en ik woon in Tiel.  Mijn man en ik hebben jaren over de wereld gezworven maar sinds ik in Tiel woon ben ik gaan schilderen. Dat is nu zo`n 15 jaar geleden. Eerst was het een hobby, maar na wat teken- en schilderlessen is het veel meer dan een hobby geworden.  Ik schilder voornamelijk bloemen maar ook wel stillevens. Daarbij gebruik ik gemengde materialen. Ook werk ik veel met acrylverf en als het schilderij erg ‘fijn’ is dan gebruik ik olieverf. Daarbij hou ik erg veel van kleuren, het kan me niet genoeg zijn. Ik doe mee aan verschillende exposities en ga ook veel naar kunstmarkten waar ik met regelmaat verkoop.  

Inmiddels ben ik 73 jaar maar ik geloof niet dat ik het schilderen ooit zal opgeven. Het is heerlijk om te doen. Ik hoop dat de mensen die mijn schilderijen mooi vinden er nog lang plezier van mogen hebben.

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Geen probleem. Op afspraak neem ik de werken van uw keuze mee en kunt u in uw eigen omgeving zien of deze wel of niet bij u past.’ Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn galerie. Heeft u interesse of wensen, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.

Met vriendelijke groet,
Cora