Ginie Ruitenbeek

Ginie Ruitenbeek

GALERIE


In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Wackers Academie te Amsterdam. 

Tijdens het afstudeerjaar heb ik vooral veel stillevens geschilderd. In eerste instantie waren het stillevens op ware grootte.

Na verloop van tijd ben ik gaan experimenteren met het “opblazen” van de onderwerpen. Daardoor ontstaat soms een vervreemdend effect en gaat het niet alleen meer om de compositie en het onderwerp, maar gaat het ook vooral over vorm, restvormen, licht en kleur.
Het schilderen van stillevens wissel ik graag af met het schilderen van bloemen en landschappen. Ook maak ik graag industriële landschappen.
Pas na het afronden van de academie ben ik gaan exposeren. Inmiddels heeft mijn werk op meerdere kunstbeurzen en in galeries gehangen. Ook in het buitenland.


NAAR GALERIE

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Geen probleem. Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl .
Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn galerie. Heeft u interesse of wensen, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.

Met vriendelijke groet,
Ginie