Wil van Gemert

Wil van Gemert

NAAR GALERIE

Het realisme sprak me altijd erg aan, ik wilde dat heel graag leren. Als kind al vond ik het heerlijk om te tekenen en te kleuren.

Zo rond mijn 40e ben ik me hierin wat verder gaan verdiepen. Dat begon met tekenen met houtskool en pastel, schilderen met acryl en aquarel. Toen ik kennis maakte met het realistisch schilderen met olieverf voelde dat direct als thuiskomen.

Meestal is het uitgangspunt één voorwerp waar ik andere voorwerpen en de juiste sfeer bij zoek. Soms is dat een lange zoektocht, soms heb ik dat zo voor elkaar.
Meestal werk zo’n 2 á 3 maanden aan een schilderij. Ik heb dan ook meerdere werken, tegelijkertijd onderhanden. Zo kan de olieverf telkens eerst goed drogen voordat ik weer door kan werken aan dat schilderij. En omdat ik niet zolang kan wachten om weer iets aan het doek toe te vertrouwen, werk ik aan diverse werken tegelijkertijd. Ik schilder wanneer het maar kan, het liefst elke dag.


 

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Geen probleem. Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl .

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn galerie. Heeft u interesse of wensen, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.

 

Met vriendelijke groet,
Wil