Exposities | Agenda | Info

Tot 26-01-2019 | Restaurant La Folie


Beelden en bloemen bij restaurant La Folie

De beelden van Ton van Sprang en de schilderijen van Lena Bakker combineren erg fraai met het interieur van restaurant La Folie in Zaltbommel. De kookkunsten van chef-kok Joris Kerkhofs zijn al langer bekend. Hij scoort al geruime tijd nummer 1 op tripadvisor. Kok en kunstenaars staan daarmee samen garant voor een heerlijk avondje uit.
Lena Bakker uit Sint-Oedenrode schildert het liefst met olieverf en zoals ze zelf zegt ‘poëtisch-realistisch met af en toe een zijstap naar de abstracte kant’. Ze raakt vooral geïnspireerd door de natuur. Ze heeft na vele teken- en schildercursussen haar opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (België) voltooid. 

Ton van Sprang uit Dalfsen is inmiddels professioneel kunstenaar. Als hobby begonnen en verdienstelijk uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid. Hij werkt graag met natuurlijke materialen zoals steen en hout. Zijn werken laten zich omschrijven als figuratief en abstract waarbij het idee voor een eindproduct vaak ontstaat uit de natuurlijke lijnen en vormen van het ruwe materiaal. 
Van Lena zijn een aantal schilderijen met afbeeldingen van bloemen te zien en de werken van Ton zijn voornamelijk van marmer en albast.

Gastvrouw Lieke Kerkhofs is tevreden met haar nieuwe kunstinrichting. ‘Ik had vaak portretten van dieren aan de wand. Maar de bloemen en glimmende beelden staan ook prachtig. En het past ook erg goed bij ons 10-jarig jubileum. Erg leuk om de komende maanden van te genieten. Benieuwd wat onze gasten ervan vinden’, besluit ze. Het ziet er inderdaad zeer smaakvol uit. Een bezoek waard. 

Samenvatting
Betrokken zijn
Restaurant La Folie
Lena Bakker, schilderijen
Ton van Sprang, beelden 
HavemanKunst

Van 29 september 2018 tot 26 januari 2019
Restaurant La Folie, Gamerschestraat 45, Zaltbommel

Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662
info@havemankunst.nl


 
Restaurant La Folie Gamerschestraat 45 5301 AR Zaltbommel 0418-684626
www.restaurantlafolie.nl - info@restaurantlafolie.nl

di tm vr 12.00-14.00 en 18.00-21.00 | zo ma gesloten

Tot 22-01-2019 | Restaurant Molenwijk


Figuratief, abstracte schilderijen en encaustics, bij Restaurant Molenwijk

Wie heeft nog nooit van encaustics gehoord? Johan Briers uit Lanaken (België) heeft een unieke encaustic art stijl en maakt de meest fraaie afbeeldingen. Gesmolten bijenwas in diverse kleuren aangebracht op papier met strijkijzer en andere voorwerpen om de was te verhitten en te mengen met kleuren. Ziedaar encaustic art. Zijn werken worden vanaf 25 september tentoongesteld bij restaurant Molenwijk, afgewisseld met de schilderijen van Joke Dijkhuizen uit Veghel en Jeanne Geubbels uit Nederweert.

Op de schilderijen van Joke en Jeanne staan voornamelijk afbeeldingen van bloemen en plaatsen of landschappen in Zuid-Nederland. Beide schilderen graag figuratief met hier en daar een abstract tintje. De encaustic art kunstwerken van Johan zijn abstract, voornamelijk op zwart papier, linnen of canvas met mooie kleuren zoals zilver, goud, brons, wit, geel of oranje. 
Jeanne heeft veel gereisd en al haar hele leven geschilderd. Na een periode waar ze samen met haar man heeft gewerkt aan hun ‘droomhuis’ heeft ze de draad weer opgepakt. Kleuren, contrast en compositie spelen bij haar een belangrijke rol. De figuratieve vorm kan meer of minder nadrukkelijk aanwezig zijn. 
Joke schildert ook al ruim 35 jaar en werkt de laatste jaren alleen nog met acrylverf. Ook zij probeert zaken met een speelse toets op het doek vast te leggen en door het gebruik van meerdere lagen ontstaat vaak een boeiende structuur met reliëf. 

Restaurant Molenwijk staat bekend om de kookkunsten van chef-kok Karel Wijnen en de verzorgde exposities. Opnieuw de moeite waard om eens te bekijken. ‘Deze leuke combinatie staat garant voor een prima avondje uit’, zegt gastvrouw Wilma Wijnen. Ze is benieuwd naar de reacties van haar gasten. 
De circa 40 kunstwerken zijn te zien tot 22 januari 2019.

Samenvatting
Restaurant Molenwijk, Boxtel (Karel en Wilma Wijnen)
Schilderijen van Joke Dijkhuizen en Jeanne Geubbels
Encaustics van Johan Briers
HavemanKunst

Datumexpositie 25 september 2018 tot 22 januari 2019
AdresMolenwijk 2

Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662
info@havemankunst.nlRestaurant Molenwijk - Molenwijk 2, 5282 SH Boxtel
0411 - 67 23 02 - www.restaurantmolenwijk.nl

di tm vr vanaf 12.00 | za vanaf 17.30 | zo ma gesloten


Tot 23-01-2019 | Leenders & Van Riel


Carla Bogaard exposeert bij huisartsen Leenders & van Riel

De uit Rosmalen afkomstige Carla Bogaard is een veelzijdig kunstenares. Ze heeft allerlei vormen van beeldende kunst beoefend maar legt zich sinds 2016 uitsluitend toe op de schilderkunst. En niet onverdienstelijk. Haar schilderijen zijn in trek vanwege de prachtige composities en de hoge kwaliteit. 
Vanaf 26 september zijn een aantal van haar werken te zien bij huisartsenpraktijk Leenders &  Van Riel te Boxtel.
Carla maakt geen gebruik van een vaste techniek en geniet volgens haar zeggen van het scheppingsproces.
‘Al zwervend met kwast, paletmes en vingers vinden de verschillende pigmenten wel hun weg op de door mij gekozen onderlaag. Het werk is voor mij geslaagd en af als het oog van de kijker erover kan blijven dwalen’, vertelt ze tijdens het opnieuw inrichten van de spreekkamers, gangen en  wachtkamer. Haar werk is ingetogen, minimalistisch en verhalend. 

Volgens huisartsen Hans Leenders en Bob van Riel kun je lang blijven kijken naar de schilderijen van Carla en telkens weer nieuwe details zien. Praktijkassistente Ilse de Jonge vindt ook de afwisseling leuk. Per 4 maanden een hele nieuwe kunstinrichting. ‘Erg leuk om de wachttijd voor onze patiënten mee te veraangenamen.’    

Samenvatting
Betrokken zijn
Huisartsenpraktijk Leenders & van Riel
Carla Bogaard, Rosmalen

Van 26 september 2018 tot 23 januari 2019
Bosscheweg 5 te Boxtel

Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
06-23231386
info@havemankunst.nlHuisartsenpraktijk Leenders & Van Riel - Bosscheweg 5 5281 AE Boxtel
leenders.vanriel@gmail.com - www.leendersenvanrielhuisartsen.nl 
tel 031411673598

ma tm vr  8:00 - 11:30 | 13:30 - 17:00 uur

Tot 24-01-2019 | Restaurant De Waag Boxtel

Bijzondere kunst(enaars) bij De Waag

De schilderijen van Jeannette Spierings en de tekeningen van Redmer Hoekstra zijn vanaf 20 september te bewonderen bij restaurant De Waag. Jeannette schildert al 30 jaar zeer verdienstelijk. Bijzonder is dat ze tegenwoordig ook live schildert op evenementen zoals bruiloften. De tekeningen van Redmer Hoekstra zijn op zich al bijzonder en zeer grappig met een knipoog naar de bekende M.C. Escher. 

De Schijndelse Jeannette Spierings, heeft een grafische opleiding genoten maar zich volledig overgegeven aan het schilderen. Met name acrylverf en figuratief met een zoals ze het zelf zegt ‘losse toets’ waardoor er abstracte elementen ontstaan. Haar stijl is vast en herkenbaar. Ze heeft een voorliefde voor dieren en de natuur waarbij kleur een belangrijke rol in haar werken speelt. Naast het werken in haar atelier schildert ze live op feesten zoals bruiloften. ‘Tijdens het feest schilder ik ter plekke een kleurrijk en persoonlijke herinnering. Met herkenbare elementen van de dag met veel aandacht voor de sfeer. Op deze wijze heeft een bruidspaar een prachtig aandenken aan deze voor hen zo belangrijke en bijzondere dag’, vertelt ze stralend. ‘Hartstikke leuk dat ik daar een bijdrage aan mag leveren’.

Redmer Hoekstra uit Elst is afgestudeerd aan de kunstacademie en zegt al zijn hele leven van vervreemding, fantaseren en dagdromen te hebben gehouden. ‘Ik associeer op vorm, betekenis en werking en daarbij ontstaan nieuwe combinaties. Vaak verrassend, vreemd en grappig maar ook met een vreemd soort logica, in een fantastische en surreële wereld’, vertelt Redmer. En inderdaad, het is zeer bijzonder en verrassend maar ook ontzettend knap om met fineliners deze prachtige tekeningen te kunnen maken. Hij vindt het belangrijk om de tekeningen zo realistisch mogelijk te maken zodat de vervreemding des te sterker overkomt. ‘Dit is een bewerkelijke en bijna ambachtelijke techniek’, vervolgt hij. ‘Ik ben ongeveer 40 uur met één tekening bezig’.
Elise en Jurgen Bosmans van De Waag vinden iedere expositie die ze met Ina Haveman van HavemanKunst organiseren weer bijzonder. Maar deze keer is het wel echt bijzonder.

Samenvatting:
Expositie bij Restaurant De Waag
Schilderijen van Jeannette Spierings 
Pentekeningen van Redmer Hoekstra
HavemanKunst

Van 20 september 2018 tot 24 januari 2019 
Markt 32-33, Boxtel

Voor nadere informatie
Ina Haveman & Hans Barelds
06-23231386     06-22957662

info@havemankunst.nl


Restaurant De Waag - Markt 32-33, 5281 AV Boxtel
0411 675640 info@dewaagboxtel.nl  www.dewaagboxtel.nl

wo tm zo vanaf 12.00 uur | ma di gesloten

Tot 25-01-2019 | Zaken- en Bestuurscentrum


Bijzondere expositie bij ZBC Sint-Oedenrode

Deze keer om meerdere redenen een bijzondere expositie bij het Zaken- en Bestuurscentrum. 
Ten eerste vanwege de wel zeer gevarieerde kunstwerken die tentoongesteld worden. Schilderijen, glassculpturen en prachtige foto’s voorzien van pakkende teksten. Bijzonder is ook wel dat voor deze expositie alleen dames verantwoordelijk zijn. En dan ook nog eens bijzondere dames met allemaal hun eigen levensverhaal. Een boeiende expositie, de moeite waard om eens binnen te lopen.

De abstracte figuratieve schilderijen van Ineke van Berkom en Bep Wildstrom zijn kleurrijk en soms meer ingetogen met gebruikmaking van veel aardetinten. Beide kunstenaars schilderen al vele jaren en hebben veel gereisd. Op deze reizen hebben ze veel van hun inspiratie opgedaan. Ze werken vanuit de oorsprong, een fundament, en vanuit deze basis ‘laten ze het gebeuren’. Zo zijn de meest prachtige composities ontstaan waarvan een behoorlijk aantal bij het ZBC zijn tentoongesteld. Bep Wildstrom speelt daarnaast professioneel klassiek viool.

Karin Kaijen-Remerie creëert de meest prachtige glassculpturen waarbij ze bijzondere technieken hanteert. Ze werkt nu bijvoorbeeld met kiln-casting, ovengevormd glas, waarbij ze eerst een beeld maakt in was en daarna een mal waar het glas weer in komt. En dit object staat vervolgens nog één maand in de oven. 
De meest bijzondere kunstenaar is wellicht Roos Bijleveld. Ze schrijft, schildert, tekent en fotografeert maar heel bijzonder, ze is daarnaast ook paardenfluisteraar en geeft trainingen. Roos werkt alleen puur. Tijdens deze expositie wordt een deel van haar foto’s getoond. Ze gebruikt geen photoshopbewerkingen voor haar foto’s, lichtval en compositie moeten het doen. De aanvullende teksten op het doek tevens van haar hand, zijn pakkend en ontroerend. Zeker als je de achtergrond van het verhaal kent. 

Een bijzondere expositie samengesteld door Ina Haveman van HavemanKunst. Lucy Bax en Helmy van Kollenburg van het Zaken- & Bestuurscentrum vinden het ook weer erg geslaagd’. ‘Zeker nu we de kunstenaars en hun verhalen kennen. De prachtige kunstvoorwerpen vertellen de rest’. U kunt rustig binnenlopen tijdens kantooruren.


Samenvatting
Betrokken zijn
Zaken- en Bestuurscentrum, Lucy Bax en Helmy van Kollenburg
Ineke van Berkom, ’s Hertogenbosch - schilderijen
Roos Bijleveld, Gilze – foto’s met tekst
Karin Kaijen-Remerie, Zutphen - glassculpturen
Bep Wildstrom, Breda - schilderijen

28 september 2018 tot 25 januari 2019 (tijdens kantooruren)
Bastion 1-5, Sint-Oedenrode
Voor nadere informatie
HavemanKunst | Ina Haveman | 06-23231386 | info@havemankunst.nl


 
Zaken- en Bestuurscentrum - Bastion 1-5 - 5491 AN Sint-Oedenrode
0413-478978 - info@zbhetbastion.nl - www.zbhetbastion.nl

ma tm vr 8.30 -17.00 uur

Tot 20-03-2019 | Instituut Verbeeten 's Hertogenbosch


Instituut Verbeeten kleurt opgewekt deze winter door Tineke Hutten.

Vanaf 21 november exposeert Tineke Hutten uit Heino bij Instituut Verbeeten in ’s Hertogenbosch. Tineke schildert meestal in meerdere lagen veelal aangevuld met andere materialen, groot formaat en abstract of geabstraheerd. Haar werken kenmerken zich met name door de kleurrijke afbeeldingen van meestal bloemen. 
‘In mijn atelier kan ik mijn optimisme en spontaniteit kwijt door op groot formaat doeken te werken in uitbundig kleurgebruik. Tijdens het schilderen speelt de voor mij gebruikelijke zoektocht naar evenwicht zich telkens opnieuw af tussen vlak, kleur en techniek. Altijd weer een mooie artistieke uitdaging,’ zo omschrijft Tineke haar werkwijze.
De heldere, krachtige en kleurrijke uitstraling is kenmerkend voor haar werk. Voor het verkrijgen van meer diepte en structuur werkt ze in meerdere lagen en vermengt ze de verf onder andere met zand, steentjes en folie.
Het is opnieuw de moeite waard eens door de gangen en kamers te lopen en de expositie te bekijken. Een beetje kleur en optimisme brengen in de winterperiode is haar doel en daarin is ze zeker geslaagd.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Instituut Verbeeten, s-Hertogenbosch
Tineke Hutten, Heino

Tijdstip – 21 november 2018 tot 20 maart 2019
Locatie -  Instituut Verbeeten, Deutersestraat 2b, ‘s-Hertogenbosch 


Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
www.havemankunst.nl - 06 23231386
Instituut Verbeeten Den Bosch - Deutersestraat 2B - 5223 GV Den Bosch
013-5947777 - www.verbeeten.nl

Tot 20 maart 2019 | Restaurant Wollerich


Uit de KUNST in de KUNST

Vanaf 21 november zijn naast de eetbare kunstwerken van chefkok Gerard Wollerich ook de schilderijen van Nicole van Kruijsdijk en sculpturen van Ed de Hoogd te zien bij het gelijknamige sterrenrestaurant te Sint-Oedenrode. Een kleurrijke en esthetische combinatie.

De dames op de schilderijen van de uit Rosmalen afkomstige Nicole van Kruijsdijk komen uit alle delen van de wereld en laten de kijker van het land van herkomst ‘proeven’. En dat is precies wat Nicole van Kruijsdijk wil bereiken met haar schilderijen. Dit gecombineerd met de geëxposeerde sculpturen van dieren, gemaakt door Ed de Hoogd uit Breskens, maken dat het restaurant erin geslaagd is een prachtige expositie in te richten, zonder aan de bestaande sfeer te tornen.
Ed heeft 40 jaar horeca ervaring en is na zijn actieve loopbaan gestart met het maken van kleurrijke sculpturen van met name dieren. Hij werkt nu dagelijks in zijn werkplaats en gebruikt kunsthars, polyester en acrylverf als basis voor zijn kunstwerken. 
Nicole heeft in 2008 van haar hobby haar beroep gemaakt en werkt nu als professioneel kunstenaar. Haar schilderthema’s richten zich met name op vrouwen van over de gehele wereld. Ze werkt met acrylverf in grof realistische stijl en verwerkt graag originele stoffen en andere materialen uit het land van herkomst van de geportretteerde vrouw. 
Gastvrouw Meriam Wollerich ziet samen met echtgenoot Gerard de inrichting van hun restaurant weer veranderen. ‘Wij draaien al jaren op topniveau mee in de horeca maar dit is ook echt heel bijzonder. Uit de kunst!’, zegt Gerard. ‘Onze gasten zullen vast weer bijzonder leuk reageren’, vervolgt Meriam hartelijk. Wollerich heeft al vele jaren een Michelinster en verwerft met haar bijzondere exposities inmiddels ook bekendheid. 

Samenvatting:
Betrokken zijn
Restaurant Wollerich van Gerard en Meriam Wollerich
Nicole van Kruijsdijk, Rosmalen, schilderijen 
Ed de Hoogd, Breskens, beelden 
Hans Barelds en Ina Haveman, HavemanKunst

Locatie - Heuvel 23 te Sint-Oedenrode
Van 21 november 2018 tot 20 maart 2019

Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman         06-23231386 of info@havemankunst.nl     Restaurant Wollerich, Heuvel 23, 5492 AC Sint-Oedenrode 0413-473333
www.wollerich.nl - info@wollerich.nl

wo-vr 12.00-14.30 | wo-za 18.30-21.30 | zo 13.00-21.30

Tot 21-03-2019 | Het Landgoed Esbeek


Aansprekende kunst bij restaurant Het Landgoed

Mariëlle van Eijk-Manders exposeert er vanaf 22 november haar schilderijen. 
De Somerense Mariëlle schildert het liefste dieren. Vooral als ze een bepaalde blik in hun ogen hebben of als hun lichaamstaal veelzeggend is. Aansprekende kunst dus!
‘Schilderen is mijn passie’, zegt Mariëlle. ‘Hoewel ik het liefste dieren schilder in afwijkende poses, varieer ik toch graag in onderwerpen. Die afwisseling heb ik nodig en elk schilderij is voor mij weer een uitdaging’.
Bijzonder leuke kunstwerken voor de komende periode. Je kunt er lang naar kijken en de uitdrukking zoeken die de kunstenaar heeft gezien. Maar ook je eigen fantasie gebruiken. Sommige werken hebben een leuk ‘verborgen’ grapje of zijn op bijzondere wijze tot stand gekomen.
Het is dus lekker eten en drinken met aansprekende kunst de komende maanden in Esbeek.
De werken van Mariëlle zijn aanwezig tot 21 maart 2019.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Jop Huijbregts, Restaurant Het Landgoed, Esbeek
Mariëlle van Eijk-Manders, Someren
Ina Haveman, HavemanKunst

Tijdstip – 22 november 2018 tot 21 maart 2019
Locatie -  Restaurant Het Landgoed, Lage Mierdseweg 3, Esbeek


Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman - www.havemankunst.nl  of 06 23231386


Restaurant Het Landgoed, Lage Mierdseweg 3, 5085 NC Esbeek
0031 (0)135169243 - www.hetlandgoed.nl

alle dagen geopend vanaf 11.00 uur

Tot 21-03-2019 | Bodymince Boxtel

Kunst met een extra doel bij Bodymince. 

Vanaf 22 november exposeert Liesbeth Oudshoorn uit Ossendrecht bij Bodymince Boxtel. Liesbeth schildert abstract/figuratief en in haar zeer kleurrijke werken herkent u Afrikaanse stijlen. Liesbeth timmert landelijk maar ook internationaal hard aan de weg.  Haar werken zijn zeer herkenbaar en vertalen haar dromen zoals ze het zelf zegt.

Liesbeth is van oorsprong zelfstandig interim manager en werd enkele jaren geleden geconfronteerd met de vraag wat ze het liefst zou doen. Schilderen was reeds lange tijd haar hobby maar vanaf dat moment heeft ze besloten het gedegen aan te pakken. Een grote stap op haar 56e waarbij ze sterk vertrouwde op haar ervaring als ondernemer. Ze schildert zowel voor particulieren als het bedrijfsleven, voor relatiegeschenken, in series, voor goede doelen en in opdracht. Ook neemt ze regelmatig deel aan exposities in de Verenigde Staten, Brazilië en Italië. 

Liesbeth is professioneel kunstenaar en ondersteunt inmiddels een tiental goede doelen, gericht op kwaliteit van leven. ‘Door van mijn hobby mijn werk te maken kan ik ook nog eens regelmatig de goede doelen ondersteunen die me aan het hart liggen’, zegt ze tijdens het inrichten van de expositie bij Bodymince.
De kleurrijke abstracte werken van Liesbeth vallen goed op in de sfeervolle salon. Ze hebben een kleurrijke en zeer krachtige uitstraling. Thea Verbruggen eigenaresse van Bodymince is dan ook zeer benieuwd naar de reacties van haar klanten. 
De expositie is tijdens openingsuren van de salon te bezichtigen.

Samenvatting:
Schilderijen van Liesbeth Oudshoorn van 22 november 2018 tot 21 maart 2019
Locatie – Bodymince, Bosscheweg 157 te Boxtel
Bijzonderheden - bezoekers altijd na afspraak ook zonder een afspraak voor een behandeling

Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
06-23231386
info@havemankunst.nlBodymince Boxtel, Bosscheweg 157, 5282 WV Boxtel
0411 616 970 - boxtel@bodymince.nl

op afspraak

Tot 22-03-2019 | Peppelhoeve


Glassculpturen, houtwerk en schilderijen bij Peppelhoeve.

Vanaf 28 september exposeert Marijke Traast-Bos uit Vollenhove bij Peppelhoeve. Marijke werkt al sinds 1972 vanuit haar atelier en is selectief in de locaties waar ze in binnen- en buitenland wil exposeren. Zij zoekt telkens naar de vraag die ruimtes bij haar oproepen en past de keuze van haar werken daarop aan. Ze is van mening dat haar werken de ruimte moeten ondersteunen of versterken.

Marijke woont zelf op het platteland, dichtbij de natuur. Albert Sanders van Peppelhoeve werkt per definitie met natuurlijke materialen en legt ook graag tuinen aan met een ongecultiveerde look and feel. Maar toch heel stijlvol en bij de tijd. En Dianne Verschuyten heeft het liefst producten gemaakt van natuurlijke materialen en oorspronkelijke kleuren in haar shop.

Samen met Ina Haveman van HavemanKunst is Marijke erin geslaagd om zonder haar principes geweld aan te doen haar glassculpturen, houtwerk en schilderijen tussen de producten van Peppelhoeve te exposeren. Het is een avontuur geworden om door de winkel te lopen, op zoek naar de meest prachtige kunstwerken.

Marijke vertelt dat haar werk zich kenmerkt door haar interesse in het verleden en in andere culturen. ‘Ik ben steeds op zoek naar de vroegste vormen van technieken, het verwerven van de vakkennis daarover en de vertaling daarvan naar mijn eigen uitingsvormen. Kleuren, lijnen en lichtval in alle jaargetijden van de natuur en emotionele maatschappelijke onderwerpen vormen haar inspiratiebron. Vanuit verschillende invalshoeken worden deze onderwerpen vervolgens door haar onderzocht, benaderd en uitgewerkt. Ze vindt het prachtig te zien wat mensen in de loop der eeuwen aan de natuur hebben proberen te veranderen en aan te passen aan de directe leefbehoefte alsmede om daarna te ontdekken welk antwoord de natuur hierop gaf.

Zo is niet alleen een gesprek met de kunstenaar als ook de gedachte achter de kunstwerken bij deze expositie meer dan boeiend. De kunst van Marijke is te zien tot 22 maart 2019.

Samenvatting
Betrokken zijn
Peppelhoeve - Sint Oedenrode
Schilderijen, glassculpturen en houtwerk - Marijke Traast, Vollenhove
HavemanKunst

Data van 28 september 2018 tot 22 maart 2019

Locatie Liempdseweg 6, 5492 SM Sint-Oedenrode

Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662

info@havemankunst.nl


Peppelhoeve - Liempdseweg 6 - 5492 SM Sint-Oedenrode
tel 0413-475286 - info@peppelhoeve.nl - www.peppelhoeve.nl 

Openingstijden  Wo t/m Za 10:00-17:00 / Zo – 12:00-17:00

Tot 22-03-2019 | sKin architects Boxtel

‘Olifant, koeien en kippen’ bij sKin architects

Vanaf 23 november exposeert Jeanne Schoorl bij sKin architects te Boxtel. Daar waar beide architecten Elke Goossens en Clemens Boons zich dagelijks bekommeren om het ontwerpen van de mooiste panden zorgen de afbeeldingen van Jeanne er nu voor dat er ook gelijk ‘huisdieren’ in kunnen. Nou ja, huisdieren?  De schilderijen van Jeanne die in het pand aan de Duit worden geëxposeerd bevatten afbeeldingen van een olifant, koeien en kippen. 

Jeanne gebruikt met name acrylverf en linnendoeken als ondergrond.  Ze werkt het liefst figuratief maar wil dat haar werken altijd een opgewekte sfeer kennen. Wilt u meer van de werken van Jeanne zien kijk dan op havemankunst.nl. Voor een bezoekje aan de expositie aan de Duit graag vooraf even bellen.

Samenvatting:

Betrokken zijn

sKin architects, Elke Goossens of Clemens Boons, 0411-689494 (voor een bezoekje aan de expositie graag vooraf even bellen)

Nicole van Kruijsdijk, Rosmalen, schilderijen 

Ina Haveman van HavemanKunst, 06-23231386

Hans Barelds van HavemanKunst, 06-22957662


Locatie – Duit 4, Boxtel

Van 23 november 2018 tot 22 maart 2019

Voor nadere informatie

HavemanKunst

Ina Haveman         06-23231386 of info@havemankunst.nl     sKin architects, Duit 4, 5283 PW Boxtel
0411 68 94 94 - www. skin-architects.com

graag op afspraak