Exposities | Agenda | Info

Tot 4 juli | Instituut Verbeeten 's Hertogenbosch


Kunst met diepgang bij Instituut Verbeeten

Vanaf 28 maart exposeert Marijke Traast-Bos uit Vollenhove bij Instituut Verbeeten. Marijke werkt al sinds 1972 vanuit haar atelier en is selectief in de locaties waar ze in binnen- en buitenland wil exposeren. Zij zoekt telkens naar de vraag die ruimtes bij haar oproepen en past de keuze van haar werken daarop aan. Ze is van mening dat haar werken de ruimte moeten ondersteunen of versterken.

Werkend vanuit bovenstaande gedachte maakt het voor Marijke ook lastig om vanuit Vollenhove, zonder het pand gezien te hebben, een keuze te maken uit door haar te exposeren werken. In samenwerking met Ina Haveman van HavemanKunst en een teveel aan kunstwerken bij zich hebbende is er opnieuw een zeer geslaagde expositie ingericht welke de moeite van het kijken en ontdekken waard is.
Marijke vertelt dat haar werk zich kenmerkt door haar interesse in het verleden en in andere culturen. ‘Ik ben steeds op zoek naar de vroegste vormen van technieken, het verwerven van de vakkennis daarover en de vertaling daarvan naar mijn eigen uitingsvormen. Archeologie en dan vooral de textielarcheologie heeft mijn grote belangstelling. Dit is terug te vinden in de manier waarop ik mijn wandkleden weef. Eigen gesponnen en geverfde materialen pas ik veelvuldig toe. En ik moet hier mijn emoties over maatschappelijke gebeurtenissen in verweven’, vertelt ze tijdens het inrichten. Kleuren, lijnen en lichtval in alle jaargetijden van de natuur en emotionele maatschappelijke onderwerpen vormen haar inspiratiebron. 

Vanuit verschillende invalshoeken worden deze onderwerpen vervolgens door haar onderzocht, benaderd en uitgewerkt. Ze vindt het prachtig te zien wat mensen in de loop der eeuwen aan de natuur hebben proberen te veranderen en aan te passen aan de directe leefbehoefte alsmede om daarna te ontdekken welk antwoord de natuur hierop gaf.
Zo is niet alleen een gesprek met de kunstenaar als ook de gedachte achter de kunstwerken bij deze expositie meer dan boeiend.
De schilderijen en wandkleden van Marijke zijn te zien tot 4 juli 2018.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Instituut Verbeeten, s-Hertogenbosch
Marijke Traast-Bos, Vollenhove

Tijdstip – 28 maart tot 4 juli 2018
Locatie -  Instituut Verbeeten, Deutersestraat 2b, ‘s-Hertogenbosch Instituut Verbeeten Den Bosch - Deutersestraat 2B - 5223 GV Den Bosch
013-5947777 - www.verbeeten.nl

Tot 04-07-2018 | Restaurant Wollerich


Kookkunst proeven en kijken bij Restaurant Wollerich

Chefkok Gerard Wollerich gebruikt diverse verse ingrediënten voor zijn gerechten en maakt daarmee de mooiste composities. Vanaf 28 maart zijn daarnaast ook de composities van Bert Josquin en Fons Uytdehaag in het sterrenrestaurant aan de Heuvel te bewonderen. Beide kunstenaars maken ook prachtige kunstwerken door gebruik te maken van de beste en zeer uiteenlopende materialen. Kortom, de komende maanden is het letterlijk kookkunst proeven en kijken bij Wollerich.

Bert Josquin schildert en Fons Uytdehaag maakt glassculpturen. En ondanks dat beide heren pas sinds het laatste decennium kunstenaar zijn kan worden gesteld dat ze zeer talentvol zijn en de meest prachtige kunstwerken produceren. Ze hebben dan naast talent ook andere zaken gemeen. Bijvoorbeeld het experimenteren met materialen. Voor Bert kan het niet gek genoeg. ‘Kwasten, paletmessen, verfbrander, zand, staaldraad, dikke klonters verf, het gieten van verf, acryl en epoxy. Elk werk heeft een eigen stijl, smaak, prikkel en beleving’, vertelt Bert bij het inhangen van de nieuwe expositie. 

Fons begon met glas in frames van koperdraad en –folie maar gebruikt nu ook andere metalen, hout en zelfs chemicaliën. ‘Door de hoge temperaturen ontstaan de meest fantastische kleurrijke organische vormen’, vervolgt hij het gesprek. Wat beide heren verder gemeen hebben is de behoefte om te experimenteren en te ontdekken wat materialen doen en hoe ze reageren. En net als bij het koken in de keuken speelt ook de temperatuur van de materialen een belangrijke rol. Zij het dat het gieten van hars minder hoge verhitting vereist dan de soms meer dan 1.000 ˚C voor het vormen van het glas.Beide gaan voor de opwinding van het eindresultaat, voor het WOW-gevoel zoals ze het zelf noemen. 

Gerard Wollerich maakt ook fraaie composities van zijn gerechten en experimenteert ook wel maar constateert dat er ook een groot verschil tussen hem en de kunstenaars bestaat. En dat is dat hij weet wat het eindresultaat moet zijn en hoe het moet smaken. En gezien het feit dat hij al jaren een Michelin ster mag voeren lukt het hem uitstekend om zijn gasten telkens weer te verrassen met de mooiste en lekkerste gerechten. Gastvrouw Meriam Wollerich en Ina Haveman van HavemanKunst zien het gesprek tussen de drie kunstenaars lachend aan. Kookkunst.
De expositie is tot 4 juli 2018 te bekijken aan de Heuvel te Sint-Oedenrode.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Restaurant Wollerich van Gerard en Meriam Wollerich
Bert Josquin, Tilburg, schilderijen 
Fons Uytdehaag, Vleuten, glassculpturen
Hans Barelds en Ina Haveman, HavemanKunst

Locatie - Heuvel 23 te Sint-Oedenrode
Van 28 maart tot 4 juli 2018


Restaurant Wollerich, Heuvel 23, 5492 AC Sint-Oedenrode 0413-473333
www.wollerich.nl - info@wollerich.nl

wo-vr 12.00-14.30 | wo-za 18.30-21.30 | zo 13.00-21.30

Tot 5 juli 2018 | Het Landgoed Esbeek


Uitzonderlijke kunst bij restaurant Het Landgoed

Vanessa Jongebloet (Amsterdam, 1969) noemt haar kunst schilderijen. Anderen zeggen dat het ook panelen of grote edelstenen kunnen zijn. Eén ding is in ieder geval wel duidelijk. 

Vanaf 29 maart is  deze zeer bijzondere kunst te zien bij Het Landgoed. 
Vanessa is opgeleid als restauratieschilder en heeft aan bijzondere projecten mogen werken. Ze heeft zich verder ontwikkeld op creatief gebied en gebruikt tegenwoordig epoxyhars en olieverf om kiezel- of mineraal-vormige doeken te maken met voorstellingen die ze de ‘Structures of Life’ noemt. Het leven lijkt zich overal in dezelfde structuren te manifesteren. Materie verdwijnt nooit, alle componenten die er bestaan worden slechts steeds weer opnieuw gerangschikt in patronen en structuren. Cyclus na cyclus. Wij kunnen ons slechts verwonderen hierover. 

Vanessa is na haar nominatie verkozen tot Finalist for the London Contempory Art Prize welke deze zomer op 26 juli, uiteraard in Londen, wordt uitgereikt.
Laat u verwonderen door deze bijzondere kunstwerken en de heerlijke gerechten die de koks van Het Landgoed weer voor u bereiden. 
De werken van Vanessa Jongebloet zijn aanwezig tot 5 juli 2018 bij Het Landgoed.


Restaurant Het Landgoed, Lage Mierdseweg 3, 5085 NC Esbeek
0031 (0)135169243 - www.hetlandgoed.nl

alle dagen geopend vanaf 11.00 uur

Tot 5 juli 2018 | Bodymince | Fotografie


Kunst met een boodschap bij Bodymince. 

Vanaf 29 maart exposeert Roos Bijleveld bij Bodymince Boxtel. Roos is een zeer veelzijdig kunstenares. Zij voorziet de meeste van haar schilderijen van een ‘boodschap’ of levenswijsheid. Daarnaast is ze paardenfluisteraar, fotograaf en schrijfster van verhalen- en gedichtenbundels met namen als Stokpaardjes, Onbeteugeld en EigenWijs. 

‘De dingen om de hoekjes fascineren mij’, zegt Roos als ze blootvoets haar schilderijen aan het ophangen is bij het prachtige instituut van Thea Verbruggen. ‘Zien wat je, als je niet ècht gekeken had, niet gezien zou hebben. Van de foto’s die ik maak en de teksten die ik schrijf maak ik één geheel. Een geheel dat voor zich spreekt. Daarbij blijf ik graag zo puur mogelijk. Geen photoshopbewerkingen. Lichtval en compositie doen rechtstreeks het werk. 
Ook mijn portretten wil ik laten ‘spreken’. Ik portretteer nauwkeurig en klassiek getint. Mijn wens is dat mijn werk aanzet tot anders kijken en anders denken, tot verwondering, ontroering en hopelijk ook tot een glimlach’, zegt ze zelf glimlachend tegen Thea van Bodymince en Ina van HavemanKunst. Thea staat met bewondering te kijken naar deze pure dame met haar pure kunst. ‘Het past bijzonder goed bij mijn salon. Ik ben erg onder de indruk en ben natuurlijk weer benieuwd wat mijn gasten ervan vinden’.
De expositie is tijdens openingsuren van de salon gratis te bezichtigen tot 5 juli 2018.

Samenvatting:
Schilderijen en teksten van Roos Bijleveld van 29 maart 2018 tot 5 juli 2018
Locatie – Bodymince, Bosscheweg 157 te Boxtel
Bijzonderheden - bezoekers altijd welkom, ook zonder een afspraak voor een behandelingBodymince Boxtel - Bosscheweg 157 - 5282 WV Boxtel  

06 14 48 54 33 -    boxtel@bodymince.nl    Bodymince

Tot 20-09-2018 | Restaurant De Waag Boxtel


HIPPE Kunst bij De Waag

De kunstwerken van José van de Ven-Grevers (Rosmalen) en Johan Briers (Lanaken, België) zijn bijzonder te noemen. Experimenteren is erg hip en ze doen het allebei. Maar wel heel verschillend. José werkt zonder plan met heel veel verschillende materialen aan haar schilderijen terwijl Johan met name bijzondere hulpmiddelen, zoals een strijkijzer of een warmteplaat, gebruikt om zijn encaustic art kunst vorm te geven.

José zegt te willen spelen met kleuren en materialen. ‘Laag over laag werken met acrylverf, pastelkrijt, oliekrijt, papier, zand, touw, stoffen of leer en dan kijken wat er van komt’, zegt ze terwijl ze aan de koffie zit na het ophangen van haar kunstwerken. Johan vertelt vervolgens wat encaustic art eigenlijk is. ‘Het is schilderen met bijenwas. Een eeuwenoude techniek. De was maak ik warm met een  hulpmiddel zoals een strijkijzer en breng het rechtstreeks aan op papier, canvas of linnen om het vervolgens verder uit te werken met een spons of een messingpen’. 

De werken van José zijn vrij abstract, kleurrijk of juist heel ingetogen. Rood verwerkt ze er altijd in, overheersend, verstopt of een enkele spat. Daarnaast wil ze de kijker graag de ruimte geven om er zelf iets in te ontdekken en bijvoorbeeld een naam aan het schilderij te geven.  Johan zegt graag op zwarte achtergronden te werken in combinatie met wit, zilver, geel, oranje, goud of brons. Hierdoor ontstaan de meest mooie kleurencombinaties en worden contrasten benadrukt. Soms zitten er in zijn werken boodschappen, gevoelens of gedachten verborgen in de vorm van braille, morse of I Ching. 

Het kunstinterieur van De Waag ziet er weer heel anders uit met deze bijzondere expositie. ‘Zeker de moeite waard om eens te komen kijken en onder het genot van een heerlijk diner te zoeken naar de kleur rood in de werken van José of de verborgen boodschap in de encaustic art van Johan’, zegt Elise Bosmans, gastvrouw en samen met haar man en chef-kok Jurgen eigenaar van De Waag,  lachend.  

Samenvatting:
Expositie bij Restaurant De Waag
Schilderijen van José van de Ven-Grevers en encaustic art van Johan Briers
HavemanKunst

Van 31 juni tot september 2018
Markt 32-33, Boxtel

Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662
info@havemankunst.nl


Restaurant De Waag - Markt 32-33, 5281 AV Boxtel
0411 675640 info@dewaagboxtel.nl  www.dewaagboxtel.nl

wo tm zo vanaf 12.00 uur | ma di gesloten

Tot 25-09-2018 | Restaurant Molenwijk


‘Aardse’ kunst bij Molenwijk van Dammann en Robbescheuten

Wat hebben Linda Dammann (Maaseik) en Robbie Robbescheuten (Lieshout) met elkaar gemeen? Beide exposeren vanaf 29 mei bij Restaurant Molenwijk. De één schildert voornamelijk abstract met gebruikmaking van veel aardse kleuren en de ander landschappen met veel gevoel voor realiteit in warme tinten. 

Ondanks de op het eerste gezicht zeer verschillende stijl van beide kunstenaars ziet de expositie bij Restaurant Molenwijk er weer zeer geslaagd uit. De kleuren en composities passen zeer goed bij elkaar en spreken tot de verbeelding. 
Omdat aardetinten een rustgevende werking hebben, spelen die een belangrijke rol in het werk van de goedlachse Belgische Linda Dammann. ‘Ik verwerk deze tinten met zorg in mijn voornamelijk abstracte afbeeldingen en in de doeken met verwerkingen van (borst)beelden. Mijn voorkeur gaat uit naar acrylverf in combinatie met diverse materialen zodat er diepte ontstaat’.

Robbie Robbescheuten gebruikt ook met name acrylverf in zijn werk. ‘Soms werk ik zonder voorbeeld en laat mijn fantasie stromen maar ook verplaats ik bestaande oorden op de wereld naar het doek. Maar dan wel in mijn eigen stijl’. Robbie zegt pas tevreden te zijn als je lang naar zijn werken kunt kijken en dat komt dan goed uit.

Karel en Wilma Wijnen van restaurant Molenwijk zien met plezier hun kunstinrichting weer veranderen onder het toeziend oog van Ina Haveman van HavemanKunst. ‘Heerlijk om wat langer  naar te kijken tijdens een goed diner of een feestje. Absoluut weer geslaagd’, zegt Karel terwijl Wilma nog eens langs de doeken loopt en benieuwd is naar de reacties van haar gasten.   

De circa 40 kunstwerken zijn te zien tot 25 september 2018.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Restaurant Molenwijk, Boxtel (Karel en Wilma Wijnen)
Schilderijen van Linda Dammann en Robbie Robbescheuten
HavemanKunst

Datumexpositie  29 mei tot 25 september 2018
AdresMolenwijk 2

Voor nadere informatie
Ina Haveman en Hans Barelds
06-23231386       06-22957662
info@havemankunst.nl


Restaurant Molenwijk - Molenwijk 2, 5282 SH Boxtel
0411 - 67 23 02 - www.restaurantmolenwijk.nl

di tm vr vanaf 12.00 | za vanaf 17.30 | zo ma gesloten


Tot 26-09-2018| Leenders & Van Riel


Expositie Rita Veltmaat bij huisartsen Leenders & van Riel,  kleurrijk en experimenteel.

Rita Veltmaat uit Diepenheim schildert al vele jaren en exposeert afwisselend in Nederland en Portugal. Onlangs is ze teruggekeerd uit Portugal en heeft daar succesvol deelgenomen aan een paar exposities en markten. Vanaf 30 mei zijn een aantal van haar werken te bekijken bij huisartsenpraktijk Leenders &  Van Riel te Boxtel.

‘Swingen met de penseel. Dat is mijn passie’, zegt Rita vrolijk tijdens het inhangen bij de Boxtelse huisartsen. ‘En dan al dansend op weg naar het einddoel. Ik zet de verf op en maak een reis met de kleuren die in me opkomen. De inspiratie haal ik uit de omgeving. Ik dans over het doek met penseel, vingers, spons of andere materialen. In mijn fantasie probeer ik de balans te zoeken tussen de kleuren en de vormen. Dat voel ik als een uitdaging’. 

Rita’s stijl is zeer kleurrijk en experimenteel abstract. Ze werkt het liefst met acrylverf. 
De spreekkamers van de huisartsen zijn, net als de gangen en wachtkamer ook weer voorzien van nieuw werk. ‘Leuk deze afwisseling’, zegt Hans Leenders. ‘Onze praktijkassistente Ilse zorgt samen met haar collega’s goed voor onze patiënten en dus ook voor de sfeer in de praktijk. Erg belangrijk.’
Ilse de Jonge zegt tot besluit te hopen dat de patiënten weer positief zullen reageren. 

Samenvatting:
Betrokken zijn
Huisartsenpraktijk Leenders & van Riel
Rita Veltmaat, Diepenheim

Van 30 mei tot 26 september 2018 
Bosscheweg 5 te Boxtel

Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
06-23231386
info@havemankunst.nl


Huisartsenpraktijk Leenders & Van Riel - Bosscheweg 5 5281 AE Boxtel
leenders.vanriel@gmail.com - www.leendersenvanrielhuisartsen.nl 
tel 031411673598

ma tm vr  8:00 - 11:30 | 13:30 - 17:00 uur

Tot 28-09-2018 | Zaken- en Bestuurscentrum


Kunst uit Rooi, Rosmalen, Veghel en Vleuten siert expositie bij ZBC 

Wil Agema-Kersten uit Sint-Oedenrode toont vanaf 1 juni een groot aantal van haar werken in het Zaken- en Bestuurscentrum aan het Bastion. Samen met Joke Dijkhuizen uit Veghel, Gert-Jan Schellekens uit Rosmalen en Fons Uytdehaag uit Vleuten staat zij garant voor weer een fraaie, zeer uitgebreide, expositie van schilderijen en glassculpturen.  

Het is zeker de moeite waard om even binnen te lopen bij het Zaken- en Bestuurscentrum te Sint-Oedenrode. De harmonieuze kleurcomposities in de abstracte landschappen van Wil Agema zijn aangevuld met schilderijen met prikkelende namen als ‘een scheve schaats’, ‘3 juffers’ of ‘de wijsgeer’ uit een geheel andere serie van haar hand. De kleurrijke schilderijen van Joke Dijkhuizen typeren zich door de vele lagen verf waardoor een boeiende structuur ontstaat die het reliëf fraai doen uitkomen. Gert-Jan Schellekens heeft zich gespecialiseerd in het model- en portret- schilderen.

 Gebruik makend van voornamelijk zachte kleuren ontstaan mysterieuze composities die tot ieders verbeelding spreken.
Fons Uytdehaag completeert het kwartet kunstenaars met zijn zeer bijzondere glassculpturen. Hij maakt gebruik van allerlei soorten metalen die zich door de hoge temperaturen vermengen met het glas. Hierdoor ontstaan unieke organische vormen met de meest prachtige kleuren.

Een interessante expositie samengesteld door Ina Haveman van HavemanKunst. Lucy Bax en Helmy van Kollenburg van het Zaken- & Bestuurscentrum genieten zichtbaar van de nieuwe kunstinrichting. ‘Altijd weer leuk om te zien hoe ons interieur weer verandert door de kunstwerken. Ons pand leent zich dan ook prima voor een bezoek van een uurtje of zelfs langer voor de echte kunstliefhebber. Het is iedere keer weer heel speciaal’, vertellen beide dames.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Zaken- en Bestuurscentrum, Lucy Bax en Helmy van Kollenburg
Wil Agema-Kersten, Sint-Oedenrode
Fons Uytdehaag, Vleuten
Joke Dijkhuizen, Veghel
Gert-Jan Schellekens, Rosmalen

1 juni tot 28 september 2018 (tijdens kantooruren)
Bastion 1-5, Sint-Oedenrode

Voor nadere informatie
HavemanKunst | Ina Haveman | 06-23231386 | info@havemankunst.nl

 
Zaken- en Bestuurscentrum - Bastion 1-5 - 5491 AN Sint-Oedenrode
0413-478978 - info@zbhetbastion.nl - www.zbhetbastion.nl

ma tm vr 8.30 -17.00 uur

28-09-2018 | Peppelhoeve


Bijzondere kunst bij Peppelhoeve

Vanaf 1 juni zijn de gebouwen en de tuin bij Peppelhoeve ingericht met kunstwerken van een viertal zeer getalenteerde Nederlandse kunstenaars. Schilderijen, (buiten)beelden en glaswerk van José Smits, Karin Kaijen, Bert Josquin en Ton van Sprang zijn te bewonderen op deze expositie georganiseerd door HavemanKunst.

‘Met het zomerseizoen in aantocht was het weer tijd voor de vernieuwing van onze collectie kunstwerken voor binnen en buiten’, zegt Dianne Verschuyten van Peppelhoeve terwijl ze tevreden naar de vele nieuwe objecten kijkt. ‘De kunstenaars staan borg voor kwaliteit alsmede gebruiken verschillende soorten niet alledaagse materialen en technieken. Allemaal heel erg bijzonder. Het past uitstekend bij ons grote aanbod tuinobjecten, kleding en woonaccessoires’, vervolgt ze terwijl de kunstenaars staan te genieten van een kopje koffie na het inrichten van de expositie. 

Karin Kaijen gebruikt bijvoorbeeld veel edelmetalen voor haar glas objecten en sommige werken staan tot wel 1 maand in de oven. Ton van Sprang gebruikt steen en hout voor zijn kunstwerken. Hij werkt het liefst met graniet, marmer, Belgisch hardsteen en eikenhout. Bert Josquin maakt naast schilderijen tegenwoordig ook beelden en gebruikt touw, zand, epoxy en allerlei materialen voor zijn objecten. De manshoge beelden van polyester en glas van José Smits staan heerlijk in het zonnetje, klaar om nieuwe bezoekers te verwelkomen. 

Samenvatting:
Betrokken zijn
Peppelhoeve - Sint Oedenrode
Schilderijen en beelden - Bert Josquin - Tilburg
Glas sculpturen voor binnen en buiten - Karin Kaijen, Zutphen
(Buiten)beelden groot formaat - José Smits - Best
Beelden voor binnen en buiten - Ton van Sprang - Dalfsen
HavemanKunst

Data van 1 juni tot 28 september 2018
Locatie Liempdseweg 6, 5492 SM Sint-Oedenrode

Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662

info@havemankunst.nl

Peppelhoeve - Liempdseweg 6 - 5492 SM Sint-Oedenrode
tel 0413-475286 - info@peppelhoeve.nl - www.peppelhoeve.nl 

Openingstijden  Wo t/m Za 10:00-17:00 / Zo – 12:00-17:00

Tot 29-09-2018 | Restaurant La Folie


La Folie bekent kleur

Met ingang van 2 juni sieren de kleurrijke schilderijen van Jeanne Schoorl het interieur van Restaurant La Folie in Zaltbommel. De schilderijen zijn voornamelijk figuratief en in ieder geval kleurrijk. 

Jeanne Schoorl uit Helmond heeft inmiddels haar eigen herkenbare stijl ontwikkeld. En dat zal bij binnenkomst gelijk opvallen. Het kunstinterieur ziet er prachtig uit en past prima bij de ingetogen tinten van het overige meubilair. 
Jeanne heeft bij meerdere professionele kunstenaars les gehad en schildert na veel experimenteren het liefst met acrylverf op linnen. ‘De rode draad van al mijn werken is wel de opgewekte sfeer. Ik vind het heerlijk om te exposeren en om mensen kennis te laten maken met de verbeelding’, zegt Jeanne nadat haar werken zijn ingehangen. 

Joris en Lieke van Restaurant La Folie zijn tevreden. ‘Het zijn zeer vrolijke en kleurrijke werken. Ze passen hier prima, ik zal zorgen voor heerlijke bijpassende en kleurrijke gerechten voor de diners en lunches’, zegt Joris. ‘Door de totale ambiance willen we ze een aangenaam verblijf bieden’. 
Het ziet er inderdaad zeer smaakvol uit. Een bezoek waard. 

Samenvatting:
Betrokken zijn
Restaurant La Folie
Jeanne Schoorl - schilderijen 
HavemanKunst

Van 2 juni tot 29 september 2018
Restaurant La Folie, Gamerschestraat 6, Zaltbommel
Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662

info@havemankunst.nl

 
Restaurant La Folie Gamerschestraat 45 5301 AR Zaltbommel 0418-684626
www.restaurantlafolie.nl - info@restaurantlafolie.nl

di tm vr 12.00-14.00 en 18.00-21.00 | zo ma gesloten