Exposities | Agenda | Info

Tot 19-03-2019 | Zaken- en Bestuurscentrum


Multidisciplinaire kunst bij ZBC Sint-Oedenrode

Schilderijen, beelden en 3D kunst gemaakt van bijzondere materialen door kunstenaars met verschillende werkwijzen en gedachten over inspiratie. Bijzonder en in alle opzichten multidisciplinair. Marianne Piantoni (Schoorl), Mirjan van de Hel (Den Bosch) en Bert Josquin (Tilburg) staan garant voor een boeiende expositie bij het Zaken- en Bestuurscentrum. 

Marianne Piantoni is na haar kunstopleiding met name bezig geweest met beeldhouwen. Ze heeft daarvoor onder meer les gehad van de bekende kunstenaars Karel Gomez en Jan Willem Rädecker. Tegenwoordig houdt ze zich met name bezig met schilderen van kleurrijke portretten waarbij de ogen een belangrijke rol spelen.

Mirjan van de Hel noemt haar werk Vlekkendingen. Schilderijen die voortomen uit vlekken die ze maakt waarna ze er verder vorm aan geeft. Ze maakt ook 3D-sculpturen gemaakt met een 3D-tekenpen waarvan een aantal worden geëxposeerd. De materialen die ze hiervoor gebruikt zijn gemaakt van zetmeelrijke planten. Biologisch verantwoorde kunst dus.

Bert Josquin is in zijn succesvolle schilderscarrière geleidelijk overgegaan naar het maken van sculpturen. Zowel voor zijn schilderijen als beelden maakt hij gebruik van epoxy, gehard woldraad en gordijnstof. Hij wordt geïnspireerd door maatschappelijke thema’s zoals de bootvluchtelingen en wil met zijn kunst de kijker in het hart raken en daardoor mogelijk zelfs zijn gedrag beïnvloeden. 

Een bijzondere expositie samengesteld door Ina Haveman van HavemanKunst. Lucy Bax en Helmy van Kollenburg van het Zaken- & Bestuurscentrum zijn zeer benieuwd naar de reacties van  bezoekers. ‘Elke keer weer spannend wat men ervan vindt’. 
De moeite waard om tijdens kantooruren eens binnen te lopen en u te verwonderen over de kunst en het verhaal erachter.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Zaken- en Bestuurscentrum, Lucy Bax en Helmy van Kollenburg
Marianne Piantoni, Schoorl - schilderijen
Mirjan van de Hel, Den Bosch – schilderijen en 3D sculpturen
Bert Josquin, Tilburg – schilderijen en beelden

Van 25 januari tot 19 maart 2019 (tijdens kantooruren)
Bastion 1-5, Sint-Oedenrode

Voor nadere informatie
HavemanKunst | Ina Haveman | 06-23231386 | info@havemankunst.nl
 
Zaken- en Bestuurscentrum - Bastion 1-5 - 5491 AN Sint-Oedenrode
0413-478978 - info@zbhetbastion.nl - www.zbhetbastion.nl

ma tm vr 8.30 -17.00 uur

Tot 20 maart 2019 | Restaurant Wollerich


Uit de KUNST in de KUNST

Vanaf 21 november zijn naast de eetbare kunstwerken van chefkok Gerard Wollerich ook de schilderijen van Nicole van Kruijsdijk en sculpturen van Ed de Hoogd te zien bij het gelijknamige sterrenrestaurant te Sint-Oedenrode. Een kleurrijke en esthetische combinatie.

De dames op de schilderijen van de uit Rosmalen afkomstige Nicole van Kruijsdijk komen uit alle delen van de wereld en laten de kijker van het land van herkomst ‘proeven’. En dat is precies wat Nicole van Kruijsdijk wil bereiken met haar schilderijen. Dit gecombineerd met de geëxposeerde sculpturen van dieren, gemaakt door Ed de Hoogd uit Breskens, maken dat het restaurant erin geslaagd is een prachtige expositie in te richten, zonder aan de bestaande sfeer te tornen.
Ed heeft 40 jaar horeca ervaring en is na zijn actieve loopbaan gestart met het maken van kleurrijke sculpturen van met name dieren. Hij werkt nu dagelijks in zijn werkplaats en gebruikt kunsthars, polyester en acrylverf als basis voor zijn kunstwerken. 
Nicole heeft in 2008 van haar hobby haar beroep gemaakt en werkt nu als professioneel kunstenaar. Haar schilderthema’s richten zich met name op vrouwen van over de gehele wereld. Ze werkt met acrylverf in grof realistische stijl en verwerkt graag originele stoffen en andere materialen uit het land van herkomst van de geportretteerde vrouw. 
Gastvrouw Meriam Wollerich ziet samen met echtgenoot Gerard de inrichting van hun restaurant weer veranderen. ‘Wij draaien al jaren op topniveau mee in de horeca maar dit is ook echt heel bijzonder. Uit de kunst!’, zegt Gerard. ‘Onze gasten zullen vast weer bijzonder leuk reageren’, vervolgt Meriam hartelijk. Wollerich heeft al vele jaren een Michelinster en verwerft met haar bijzondere exposities inmiddels ook bekendheid. 

Samenvatting:
Betrokken zijn
Restaurant Wollerich van Gerard en Meriam Wollerich
Nicole van Kruijsdijk, Rosmalen, schilderijen 
Ed de Hoogd, Breskens, beelden 
Hans Barelds en Ina Haveman, HavemanKunst

Locatie - Heuvel 23 te Sint-Oedenrode
Van 21 november 2018 tot 20 maart 2019

Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman         06-23231386 of info@havemankunst.nl     Restaurant Wollerich, Heuvel 23, 5492 AC Sint-Oedenrode 0413-473333
www.wollerich.nl - info@wollerich.nl

wo-vr 12.00-14.30 | wo-za 18.30-21.30 | zo 13.00-21.30

Tot 20-03-2019 | Instituut Verbeeten 's Hertogenbosch


Instituut Verbeeten kleurt opgewekt deze winter door Tineke Hutten.

Vanaf 21 november exposeert Tineke Hutten uit Heino bij Instituut Verbeeten in ’s Hertogenbosch. Tineke schildert meestal in meerdere lagen veelal aangevuld met andere materialen, groot formaat en abstract of geabstraheerd. Haar werken kenmerken zich met name door de kleurrijke afbeeldingen van meestal bloemen. 
‘In mijn atelier kan ik mijn optimisme en spontaniteit kwijt door op groot formaat doeken te werken in uitbundig kleurgebruik. Tijdens het schilderen speelt de voor mij gebruikelijke zoektocht naar evenwicht zich telkens opnieuw af tussen vlak, kleur en techniek. Altijd weer een mooie artistieke uitdaging,’ zo omschrijft Tineke haar werkwijze.
De heldere, krachtige en kleurrijke uitstraling is kenmerkend voor haar werk. Voor het verkrijgen van meer diepte en structuur werkt ze in meerdere lagen en vermengt ze de verf onder andere met zand, steentjes en folie.
Het is opnieuw de moeite waard eens door de gangen en kamers te lopen en de expositie te bekijken. Een beetje kleur en optimisme brengen in de winterperiode is haar doel en daarin is ze zeker geslaagd.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Instituut Verbeeten, s-Hertogenbosch
Tineke Hutten, Heino

Tijdstip – 21 november 2018 tot 20 maart 2019
Locatie -  Instituut Verbeeten, Deutersestraat 2b, ‘s-Hertogenbosch 


Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
www.havemankunst.nl - 06 23231386
Instituut Verbeeten Den Bosch - Deutersestraat 2B - 5223 GV Den Bosch
013-5947777 - www.verbeeten.nl

Tot 21-03-2019 | Het Landgoed Esbeek


Aansprekende kunst bij restaurant Het Landgoed

Mariëlle van Eijk-Manders exposeert er vanaf 22 november haar schilderijen. 
De Somerense Mariëlle schildert het liefste dieren. Vooral als ze een bepaalde blik in hun ogen hebben of als hun lichaamstaal veelzeggend is. Aansprekende kunst dus!
‘Schilderen is mijn passie’, zegt Mariëlle. ‘Hoewel ik het liefste dieren schilder in afwijkende poses, varieer ik toch graag in onderwerpen. Die afwisseling heb ik nodig en elk schilderij is voor mij weer een uitdaging’.
Bijzonder leuke kunstwerken voor de komende periode. Je kunt er lang naar kijken en de uitdrukking zoeken die de kunstenaar heeft gezien. Maar ook je eigen fantasie gebruiken. Sommige werken hebben een leuk ‘verborgen’ grapje of zijn op bijzondere wijze tot stand gekomen.
Het is dus lekker eten en drinken met aansprekende kunst de komende maanden in Esbeek.
De werken van Mariëlle zijn aanwezig tot 21 maart 2019.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Jop Huijbregts, Restaurant Het Landgoed, Esbeek
Mariëlle van Eijk-Manders, Someren
Ina Haveman, HavemanKunst

Tijdstip – 22 november 2018 tot 21 maart 2019
Locatie -  Restaurant Het Landgoed, Lage Mierdseweg 3, Esbeek


Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman - www.havemankunst.nl  of 06 23231386


Restaurant Het Landgoed, Lage Mierdseweg 3, 5085 NC Esbeek
0031 (0)135169243 - www.hetlandgoed.nl

alle dagen geopend vanaf 11.00 uur

Tot 21-03-2019 | Bodymince Boxtel

Kunst met een extra doel bij Bodymince. 

Vanaf 22 november exposeert Liesbeth Oudshoorn uit Ossendrecht bij Bodymince Boxtel. Liesbeth schildert abstract/figuratief en in haar zeer kleurrijke werken herkent u Afrikaanse stijlen. Liesbeth timmert landelijk maar ook internationaal hard aan de weg.  Haar werken zijn zeer herkenbaar en vertalen haar dromen zoals ze het zelf zegt.

Liesbeth is van oorsprong zelfstandig interim manager en werd enkele jaren geleden geconfronteerd met de vraag wat ze het liefst zou doen. Schilderen was reeds lange tijd haar hobby maar vanaf dat moment heeft ze besloten het gedegen aan te pakken. Een grote stap op haar 56e waarbij ze sterk vertrouwde op haar ervaring als ondernemer. Ze schildert zowel voor particulieren als het bedrijfsleven, voor relatiegeschenken, in series, voor goede doelen en in opdracht. Ook neemt ze regelmatig deel aan exposities in de Verenigde Staten, Brazilië en Italië. 

Liesbeth is professioneel kunstenaar en ondersteunt inmiddels een tiental goede doelen, gericht op kwaliteit van leven. ‘Door van mijn hobby mijn werk te maken kan ik ook nog eens regelmatig de goede doelen ondersteunen die me aan het hart liggen’, zegt ze tijdens het inrichten van de expositie bij Bodymince.
De kleurrijke abstracte werken van Liesbeth vallen goed op in de sfeervolle salon. Ze hebben een kleurrijke en zeer krachtige uitstraling. Thea Verbruggen eigenaresse van Bodymince is dan ook zeer benieuwd naar de reacties van haar klanten. 
De expositie is tijdens openingsuren van de salon te bezichtigen.

Samenvatting:
Schilderijen van Liesbeth Oudshoorn van 22 november 2018 tot 21 maart 2019
Locatie – Bodymince, Bosscheweg 157 te Boxtel
Bijzonderheden - bezoekers altijd na afspraak ook zonder een afspraak voor een behandeling

Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
06-23231386
info@havemankunst.nlBodymince Boxtel, Bosscheweg 157, 5282 WV Boxtel
0411 616 970 - boxtel@bodymince.nl

op afspraak

Tot 22-03-2019 | Peppelhoeve


Glassculpturen, houtwerk en schilderijen bij Peppelhoeve.

Vanaf 28 september exposeert Marijke Traast-Bos uit Vollenhove bij Peppelhoeve. Marijke werkt al sinds 1972 vanuit haar atelier en is selectief in de locaties waar ze in binnen- en buitenland wil exposeren. Zij zoekt telkens naar de vraag die ruimtes bij haar oproepen en past de keuze van haar werken daarop aan. Ze is van mening dat haar werken de ruimte moeten ondersteunen of versterken.

Marijke woont zelf op het platteland, dichtbij de natuur. Albert Sanders van Peppelhoeve werkt per definitie met natuurlijke materialen en legt ook graag tuinen aan met een ongecultiveerde look and feel. Maar toch heel stijlvol en bij de tijd. En Dianne Verschuyten heeft het liefst producten gemaakt van natuurlijke materialen en oorspronkelijke kleuren in haar shop.

Samen met Ina Haveman van HavemanKunst is Marijke erin geslaagd om zonder haar principes geweld aan te doen haar glassculpturen, houtwerk en schilderijen tussen de producten van Peppelhoeve te exposeren. Het is een avontuur geworden om door de winkel te lopen, op zoek naar de meest prachtige kunstwerken.

Marijke vertelt dat haar werk zich kenmerkt door haar interesse in het verleden en in andere culturen. ‘Ik ben steeds op zoek naar de vroegste vormen van technieken, het verwerven van de vakkennis daarover en de vertaling daarvan naar mijn eigen uitingsvormen. Kleuren, lijnen en lichtval in alle jaargetijden van de natuur en emotionele maatschappelijke onderwerpen vormen haar inspiratiebron. Vanuit verschillende invalshoeken worden deze onderwerpen vervolgens door haar onderzocht, benaderd en uitgewerkt. Ze vindt het prachtig te zien wat mensen in de loop der eeuwen aan de natuur hebben proberen te veranderen en aan te passen aan de directe leefbehoefte alsmede om daarna te ontdekken welk antwoord de natuur hierop gaf.

Zo is niet alleen een gesprek met de kunstenaar als ook de gedachte achter de kunstwerken bij deze expositie meer dan boeiend. De kunst van Marijke is te zien tot 22 maart 2019.

Samenvatting
Betrokken zijn
Peppelhoeve - Sint Oedenrode
Schilderijen, glassculpturen en houtwerk - Marijke Traast, Vollenhove
HavemanKunst

Data van 28 september 2018 tot 22 maart 2019

Locatie Liempdseweg 6, 5492 SM Sint-Oedenrode

Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662

info@havemankunst.nl


Peppelhoeve - Liempdseweg 6 - 5492 SM Sint-Oedenrode
tel 0413-475286 - info@peppelhoeve.nl - www.peppelhoeve.nl 

Openingstijden  Wo t/m Za 10:00-17:00 / Zo – 12:00-17:00

Tot 22-03-2019 | sKin architects Boxtel

‘Olifant, koeien en kippen’ bij sKin architects

Vanaf 23 november exposeert Jeanne Schoorl bij sKin architects te Boxtel. Daar waar beide architecten Elke Goossens en Clemens Boons zich dagelijks bekommeren om het ontwerpen van de mooiste panden zorgen de afbeeldingen van Jeanne er nu voor dat er ook gelijk ‘huisdieren’ in kunnen. Nou ja, huisdieren?  De schilderijen van Jeanne die in het pand aan de Duit worden geëxposeerd bevatten afbeeldingen van een olifant, koeien en kippen. 

Jeanne gebruikt met name acrylverf en linnendoeken als ondergrond.  Ze werkt het liefst figuratief maar wil dat haar werken altijd een opgewekte sfeer kennen. Wilt u meer van de werken van Jeanne zien kijk dan op havemankunst.nl. Voor een bezoekje aan de expositie aan de Duit graag vooraf even bellen.

Samenvatting:

Betrokken zijn

sKin architects, Elke Goossens of Clemens Boons, 0411-689494 (voor een bezoekje aan de expositie graag vooraf even bellen)

Nicole van Kruijsdijk, Rosmalen, schilderijen 

Ina Haveman van HavemanKunst, 06-23231386

Hans Barelds van HavemanKunst, 06-22957662


Locatie – Duit 4, Boxtel

Van 23 november 2018 tot 22 maart 2019

Voor nadere informatie

HavemanKunst

Ina Haveman         06-23231386 of info@havemankunst.nl     sKin architects, Duit 4, 5283 PW Boxtel
0411 68 94 94 - www. skin-architects.com

graag op afspraak

Tot 14-05-2019 | Restaurant Molenwijk


Opnieuw beelden en schilderijen bij Restaurant Molenwijk

De beelden van Johan Eskens uit Gouda staan keurig te wachten op de gasten van Restaurant Molenwijk. Samen met de schilderijen van Bep Wildstrom uit Breda en Ineke van Berkom & Rudolf R. Gras uit ’s Hertogenbosch, staan ze weer garant voor een gevarieerde expositie.

Net zo gevarieerd als de expositie is de achtergrond van de vier kunstenaars. Hun gemene deler is hun opleiding en jarenlange professionele ervaring. Bep Wildstrom schildert vaak verhalend, geïnspireerd door eigen gedichten en gebeurtenissen uit haar omgeving. Haar schilderijen zijn figuratief abstract. Haar veelzijdigheid komt ook tot uiting in haar academische opleiding op alle vakgebieden.

Ineke van Berkom vertaalt de indrukken die ze heeft opgedaan op haar vele reizen in kleurrijke, figuratieve schilderijen. Ze raakt vooral geboeid door de schoonheid van het verval. Haar werk gaat dan over de cyclus van ontstaan, groei, beweging en verval.

Rudolf Gras toont vaak op humorvolle wijze, menselijke gebeurtenissen in zijn werk. Onder andere de kunstopleidingen in  Den Haag, Amsterdam en Arendonk hebben hem artistiek gevormd. De serie in deze expositie verbeeldt momenten uit de Olympische Spelen. 

Johan Eskens heeft veel ervaring met vele facetten van het beeldhouwen. En sinds 2012 professioneel als kunstenaar aan de slag. Volgens hem zijn zijn oneindige inspiratie en instelling ‘ik zie wel wat het wordt’ zijn enige beperkingen. En dat zijn stijl aanslaat, blijkt uit de interesse voor zijn werk alsmede de interesse voor de workshops die hij geeft.
De uitstekend verzorgde diners van chef-kok Karel Wijnen worden voortaan vergezeld van prachtige professionele kunst. Gastvrouw Wilma is wederom benieuwd naar de reacties van haar gasten.

De circa 35 kunstwerken zijn te zien tot 16 mei 2019.

Samenvatting:
Restaurant Molenwijk, Boxtel (Karel en Wilma Wijnen)
Schilderijen van Bep Wildstrom, Ineke van Berkom en Rudolf R. Gras
Beelden van Johan Eskens
HavemanKunst

Datumexpositie van 22 januari tot 16 mei 2019 | Molenwijk 2 Boxtel

Voor nadere informatie
Ina HavemanHans Barelds
06-2323138606-22957662
info@havemankunst.nlRestaurant Molenwijk - Molenwijk 2, 5282 SH Boxtel
0411 - 67 23 02 - www.restaurantmolenwijk.nl

di tm vr vanaf 12.00 | za vanaf 17.30 | zo ma geslotenTot 15-05-2019 | Leenders & Van Riel


Kunst vanuit het ‘leven’ bij huisartsen Leenders & van Riel.

De uit het Westen afkomstige Wilke woont inmiddels al geruime tijd in Oisterwijk. De bekende beeldend kunstenaar Netty Werkman was onder andere één van haar, zoals ze het zelf zegt,  inspirerende docenten. Ze heeft zich ondertussen ontwikkeld tot professioneel kunstenaar. Voor haar bekendheid bij het grotere publiek zijn haar werken opgenomen in de online galerie van HavemanKunst. Vanaf 23 januari zin haar werken ook ‘live’ te zien bij huisartsenpraktijk Leenders & Van Riel te Boxtel.

Wilke is meer dan uitstekend in staat om alles wat haar, de mensen om haar heen of haar opdrachtgevers raakt en bezighoudt, op het doek uit te beelden. ‘Mijn schilderijen ontstaan vanuit het enorme groeiproces dat LEVEN heet,’ zegt Wilke en vervolgt met ‘humor, emotie, liefde, vriendschap, verstilling, meditatie, teleurstelling en verdriet vinden hun weg in mijn werk’. 

Wilke maakt het liefst grote doeken en gebruikt vooral acrylverf op linnen of katoen. Ze gebruikt ook vele andere materialen zoals touw, zand, traanplaat of jute om het reliëf te benadrukken. Ze is veelzijdig en maakt regelmatig werk in opdracht waarbij ze haar artistieke kwaliteiten niet wil verloochenen en desondanks rekening kan houden met de specifieke wensen op het gebied van kleur en stijl.

Huisartsen Hans Leenders en Bob van Riel staan tijdens het opnieuw inrichten van hun praktijk met genoegen te kijken naar de kunstwerken die hun spreekkamers gedurende enkele maanden zullen sieren. ‘Mooi kleurrijk werk met diepgang. Een genot om naar te kijken’, besluit assistent Ilse de Jonge na de rondleiding door de mooie aangeklede en moderne praktijk aan de Bosscheweg. 

Samenvatting:
Betrokken zijn
Huisartsenpraktijk Leenders & van Riel
Wilke Geelkerken, Oisterwijk

Van 23 januari tot 15 mei 2019
Bosscheweg 5 te Boxtel

Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
06-23231386
info@havemankunst.nlHuisartsenpraktijk Leenders & Van Riel - Bosscheweg 5 5281 AE Boxtel
leenders.vanriel@gmail.com - www.leendersenvanrielhuisartsen.nl 
tel 031411673598

ma tm vr  8:00 - 11:30 | 13:30 - 17:00 uur

Tot 16-05-2019 | Restaurant De Waag Boxtel

Kleurrijk en abstract bij De Waag

Mooie structuren met heel veel kleur, zijn de kenmerken van de nieuwe expositie bij Restaurant De Waag aan de Markt in Boxtel. Jennifer Tenda uit Veghel en Bea Key uit Vught zijn de kunstenaars waarvan verschillende werken vanaf 26 januari te zien zijn. Zo slagen Elise en Jurgen Bosmans van De Waag er telkens weer in iets speciaals te brengen.  

Zijn de gerechten bij De Waag altijd al de moeite waard, deze keer is het ook de kunst die de aandacht trekt. Beide kunstenaars maken abstract en kleurrijk werk waarbij het voor Jennifer om de compositie gaat en waarbij Bea natuur en steden als basis gebruikt. Allebei hun zeer eigen en herkenbare stijl.

Bea Key raakt geboeid door landschappen. ‘Een kronkelende rivier, barsten in opgedroogde aarde en rotspartijen. Het inspireert me enorm’, vertelt ze tijdens het inrichten van de expositie. ‘Net zoals het gebruik maken van diverse materialen zoals zand, textiel, lood, koper enzovoort. Ik schilder vele lagen over elkaar zodat er een intensieve gelaagdheid in kleur ontstaat’.

Jennifer Tenda houdt er ook van om te experimenteren met verschillende materialen en gebruikt felle kleuren. ‘Ik schilder zoals ik me deze soms donkere, drukke wereld wil ervaren, zonder kaders of grenzen en met veel diversiteit in kleur en vorm. Ook geef ik mijn doeken liever geen titel omdat er voor mijn gevoel dan een stempel op wordt gedrukt. Alhoewel al mijn werken voor deze expositie wel een titel hebben gekregen’, zegt ze lachend. 

Jurgen en Elise zijn weer zeer benieuwd naar de reacties van hun gasten. ‘We willen altijd graag weten of we er in geslaagd zijn onze gasten een gezellige avond te bezorgen met een goed diner. Maar vinden de reacties over de ambiance ook altijd leuk’. Wederom de moeite waard.


Van 24 januari tot 16 mei 2019 

Markt 32-33, Boxtel


Voor nadere informatie
HavemanKunst
Ina Haveman
06-23231386

info@havemankunst.nl

     


Restaurant De Waag - Markt 32-33, 5281 AV Boxtel
0411 675640 info@dewaagboxtel.nl  www.dewaagboxtel.nl

wo tm zo vanaf 12.00 uur | ma di gesloten

Tot 18-05-2019 | Restaurant La Folie


Schilderijen met passie bij restaurant La Folie

De schilderijen van Joke Dijkhuizen uit Veghel hebben titels als ‘bezieling’, ‘kracht’ en ‘beweging’. En daarmee is niets teveel gezegd. De geheel eigen toets van Joke Dijkhuizen is herkenbaar en past uitstekend bij de door haar gekozen titels van de geëxposeerde kunstwerken.

Lieke en Joris Kerkhofs weten hun restaurant La Folie in samenwerking met HavemanKunst telkens weer te voorzien van speciale kunst. In het fraaie pand in het centrum van Zaltbommel met het authentieke interieur weten zij inmiddels al 10 jaar topprestaties te leveren. Er is weliswaar maar plaats voor een beperkt aantal schilderijen maar het geheel van eten, drinken en interieur klopt helemaal. 
Joke Dijkhuizen schildert al zo’n 35 jaar. Gestart met aquarellen werkt ze de laatste jaren alleen nog met acrylverf. Ze schildert met name bloemen, mensen of natuur en laat zich daarbij door haar gevoel leiden waarbij ze aan haar afbeeldingen een abstract tintje geeft. Door meerdere lagen verf te gebruiken ontstaat er meer structuur waardoor de kleuren nog beter uitkomen. 

Gastvrouw Lieke zegt bij iedere expositie weer leuke reacties van haar gasten te krijgen. ‘La Folie staat garant voor kwaliteit en een gezellige avond. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de reacties op deze schilderijen. We hebben net ons 10-jarig jubileum gevierd. Op naar de volgende mijlpaal’. De schilderijen van Joke zijn tot 18 mei te bewonderen.

Samenvatting:
Betrokken zijn
Restaurant La Folie
Joke Dijkhuizen, schilderijen
HavemanKunst

Van 26 januari tot 18 mei 2019
Restaurant La Folie, Gamerschestraat 45, Zaltbommel

Voor nadere informatie
Ina Haveman - 06-23231386
Hans Barelds -06-22957662
info@havemankunst.nl

 
Restaurant La Folie Gamerschestraat 45 5301 AR Zaltbommel 0418-684626
www.restaurantlafolie.nl - info@restaurantlafolie.nl

di tm vr 12.00-14.00 en 18.00-21.00 | zo ma gesloten